Utrechtse Tenniskampioenschappen 2016

Tijdens de netwerkbijeenkomst tennis van 29 oktober jl. heeft Remco Mentink het initiatief gelanceerd om de Utrechtse Tenniskampioenschappen (UTK) te organiseren.

De Utrechtse Tenniskampioenschappen zal een open toernooi zijn voor iedereen die lid is bij een Utrechtse tennisvereniging of inwoner is van Utrecht. Er zullen onderdelen zijn voor de jeugd, senioren, senioren+ en rolstoeltennissers. Het toernooi is voor alle niveaus tot en met 8 en alle categorieën.

Het idee is om de wedstrijden te laten spelen bij alle verenigingen in Utrecht. De verschillende tennisverenigingen zullen ook participeren in de organisatie van het evenement. Het toernooi zal plaatsvinden in week 12 (derde week van maart) en de opzet is nu om de eerste editie in 2016 te organiseren.

De bestuurders van de Utrechtse verenigingen gaan nu inventariseren wat hun achterban van het idee vindt om deze kampioenschappen te organiseren. Tijdens de volgende netwerkbijeenkomst zullen de reacties worden besproken en komt het eventuele vervolg aan de orde. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd hoe tennissend Utrecht tegenover de organisatie van de Utrechtse Tenniskampioenschappen staat. Laat hiernaast in de poll weten wat je van het idee vindt!