Open dag en Open toss bij LTC Vechtlust

Open Dag en mooi aanbod voor tennisles bij L.T.C. Vechtlust

De lente is begonnen en dat betekent dat ook het tennisseizoen weer voor de deur staat. Bij L.T.C. Vechtlust vieren we dat op zaterdag 1 april met een gezellige open dag. Iedereen die kennis wil maken met tennis, de sport weer wil oppakken of gewoon eens een kijkje wil nemen bij de gezelligste club van Utrecht, is van harte welkom om mee te doen met de openingstoss en/of een gratis introductieles te volgen. Ook jeugd vanaf 7 jaar is welkom!

Programma

11.00-12.00 uur introductieles voor jeugd van BTA
12.30-16.00 uur: de befaamde Vechtlust Toss, open voor iedereen
13.00-14.00 uur: introductieles voor mensen zonder tenniservaring van BTA
16.00: tijd voor een drankje en een toost op het nieuwe seizoen
Bij de introductielessen wordt voor rackets en ballen gezorgd.

Aantrekkelijk aanbod

Wie de smaak te pakken heeft, kunnen we in samenwerking met BTA een mooi introductieaanbod doen. Zonder de verplichting om direct lid te worden van de club, is het mogelijk om 5 tennislessen te volgen voor slechts 33 euro. Een mooie manier om vrijblijvend kennis te maken met de club.

LTC Vechtlust Tennisvereniging

LTC Vechtlust is met ruim 800 leden een gezellige, middelgrote club in Utrecht. Het park ligt aan de rand va de stad in de bosrijke omgeving richting Maarssen. Met verschillende tossavonden- en ochtenden, een actief competitiecircuit, clubkampioenschappen en veel verschillende toernooien voor alle niveaus is LTC Vechtlust een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Het park telt 12 banen, waarvan 6 smashcourtbanen waardoor er het hele jaar gespeeld kan worden. De club heeft geen wachtlijst en nieuwe leden zijn van harte welkom!