Geert-Jan van Dijken clubheld amateursport

Elke sportvereniging heeft enorm veel vrijwilligers die de club draaiende houden. Zij steken vrije tijd in de club, maar staan vaak op de achtergrond. Deze vrijwilligers verdienen een podium. Tot 16 november was het mogelijk om te clubhelden te nomineren en te zorgen voor voldoende stemmen.

Winnaar
De winnaar van de AD Utrechts Nieuwsblad Clubheid is Geert-Jan van Dijken van de Utrechtse tennisvereniging ULTC Iduna. De winnaar werd niet alleen gekozen op basis van het aantal stemmen, maar ook de motivatie en het rapportcijfer telden mee bij de beoordeling. Op 30 november strijdt hij met de 14 andere regiowinnaars om de prijs Clubheld van de Amateursport.

WIN €10.000 voor jouw club!
Naast de gemeentewinnaars komen er 15 regiowinnaars uit de bus. Een van hen wordt door de vakjury gekozen als de landelijke winnar. Hij of zij krijgt €10.000 te besteden voor de club! De overige regiowinnaars ontvangen €400 te besteden bij bol.com. Met jouw stem op een clubheld maak je tevens kans op een Ford Fiësta Titanium.

Klik hier om een AD clubheld te nomineren (voor 16 november) en bekijk hier de tussenstand voor de AD Clubhelden van de gemeente Utrecht.

Sportprijs Utrecht 2016
Ook voor de Sportprijs Utrecht is de organisatie op zoek naar die vrijwilliger die altijd klaarstaat voor de club. Doe daarom niet alleen een voordracht voor AD Clubheld maar geef hem/haar ook op voor de titel Utrechtse Sportvrijwilliger van 2016. Ga voor 15 december naar www.sportprijs-utrecht.nl en stuur een voordracht in. Op woensdagavond 15 februari 2017 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in de Jaarbeurs Utrecht. Klik hier om een voordracht te doen voor de Sportprijs Utrecht 2016.