Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Menzis Tenniskids Feest

2 juli 2017

Gratis

Speciaal voor kinderen die vier keer of meer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie), organiseert de KNLTB een groot Menzis Tenniskids Feest. Het festijn wordt in 2017 gehouden op zaterdag 1 juli in Eindhoven en op zondag 2 juli in Utrecht. Deelname is gratis!

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vindt op 1 juli plaats op de tennisparken TV Tegenbosch en TV Prinsejagt (Sportpark Eindhoven Noord). Op zondag 2 juli zijn de kinderen van harte welkom bij Sportcentrum Oudenrijn en LTC Vleuten de Meern. Kinderen die vier keer of meer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie), ontvangen nog tijdens de competitie een uitnodiging om in te schrijven.

Hulp van Tenniskids functionaris bij uitnodigen van kinderen

Alle kinderen die vier keer of meer hebben gespeeld tijdens de World Tour of Groene competitie 2017 worden uitgenodigd. Zij krijgen van de KNLTB per mail een uitnodiging toegestuurd zodra wij zien dat zij vier of meer keer hebben gespeeld. We hebben echter niet van alle kinderen een e-mailadres. Daarnaast worden niet alle deelnames in rood geregistreerd. Zodra de uitnodiging verstuurd is vragen we daarom alle Tenniskids functionarissen om de uitnodiging onder de aandacht te brengen bij de kinderen binnen de vereniging die vier of meer keer hebben deelgenomen aan de World Tour of Groene competitie.

Menzis Tenniskids Feest 2016 een groot succes!

In 2016 waren zo’n 1000 kinderen aanwezig bij het allereerste Menzis Tenniskids Feest. Uit het hele land kwamen de kinderen samen in Den Bosch en Alphen aan den Rijn om de competitie feestelijk af te sluiten. Het weekend zat vol met tennis, fun en entertainment. Zo was er een magic show van Luc Elson en een spetterend optreden van The Voice of Holland-winnares Maan!

De foto’s en video’s van het Menzis Tenniskids Feest 2016 bekijk je op de Tenniskids Facebook pagina.

Gegevens

Datum:
2 juli 2017
Kosten:
Gratis
Website:
http://www.centrecourt.nl/themas/tenniskids/Speeldata/tenniskids-feest/

Locatie

LTC Vleuten-De Meern
Europaweg 40
Vleuten-De Meern, Nederland
+ Google Maps